Skip to main content

Woon je in de omgeving van Amersfoort en wil je je fitter voelen, maar schiet het sporten er steeds bij in? Heb je een specifiek doel voor ogen en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om dit doel te verwezenlijken? Personal training kan dan kansen bieden. Bij FitterVanafVandaag bieden we personal training in Amersfoort aan, specifiek gericht op jou en je doelen. Wat deze doelen ook zijn. Met een maatwerk trainingsschema en een deskundige begeleiding, trainingsfrequenties en tijdstippen die bij jouw agenda passen en persoonlijke coaching waarbij jij op de juiste manier gemotiveerd wordt.

Voordelen van Personal Training in Amersfoort

Bij personal training draait alles om jou en jou alleen. We hebben de voordelen van PT voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies weet waarom dit de juiste keuze is:

  • Je traint alleen
  • Je krijgt een op maat gemaakt plan dat perfect bij jou en je lichaam past
  • Gegarandeerde resultaten zijn binnen handbereik
  • Geen continue wisselingen tussen trainers. Je werkt voortdurend met dezelfde coach
  • Veilig en zelfverzekerd oefeningen uitvoeren staat voorop
  • Je coach houdt je voortgang en oefeningen nauwlettend in de gaten
  • De kans op blessures wordt aanzienlijk verkleind
  • Geen twijfels meer over de juiste uitvoering van oefeningen
  • Je hoeft nooit meer zelf oefeningen te bedenken of bij te houden

Kan personal training in Amersfoort jou helpen?

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om zelf te starten met krachttraining of vechtsport. De drempel om als beginner een sportschool binnen te stappen kan hoog zijn. Of wat als je een ervaren sporter bent, maar kampt met blessures en de juiste begeleiding mist tijdens je revalidatie?

Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de reden om met personal training te beginnen en ongeacht het doel waar je naartoe wilt werken. Denk aan spiermassa opbouwen zonder tijdverspilling. Vetmassa verliezen op de plek waar je graag strakker wil worden. Je fitter en beter in je vel voelen. Of je kennis en techniek van zelfverdediging verbeteren en aan vechtsport te kunnen doen zonder jezelf te blesseren.

Niet ‘one size fits all’, maar maatwerk en persoonlijke aandacht

Wil je in Amersfoort personal training volgen bij Fittervanafvandaag? De training is dan 1-op-1. Omdat je alleen traint, is alle aandacht op jou gericht en hoef je niet bang te zijn dat je betaalt voor een coach die alleen met anderen bezig is.

Een ander voordeel van personal training is dat je in je eigen tempo traint. Je persoonlijke trainingsschema wordt op maatwerk gemaakt voor jou, je sportieve doelen en we houden hierbij uiteraard ook rekening met je startpunt. Je coach houdt je voortgang en uitvoering van de oefeningen nauwkeurig in de gaten. De personal trainer is er voor jou, om jou te helpen om je doelen te bereiken.

Trainen volgens je eigen voorwaarden

Naast een maatwerk trainingsplan heb je bij ons ook de touwtjes in handen qua trainingsfrequentie en trainingsmomenten. Je bepaalt zelf hoe vaak je per week wilt trainen en welke dagen en tijdstippen het beste in jouw agenda passen.

Trainingsschema op maat voor jou en je doelen

Het kwam hierboven al kort aan bod, maar je werkt bij ons met een maatwerk trainingsschema. Je krijgt een trainingsschema dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en niveau. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, de oefeningen en intensiteit worden aangepast om het maximale uit jouw training te halen. Perfect dus wanneer je net start, maar ook om plateaus te doorbreken wanneer je vooruitgang stagneert.

Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema luistert de personal trainer naar je wensen, beperkingen en ambities om een plan op maat te maken dat bij jou past, zodat je er gemotiveerd en met volle overtuiging mee aan de slag kan.

Professionele begeleiding

Als je kiest voor personal training in Amersfoort bij FitterVanafVandaag, profiteer je van een trouwe partner in je fitnessreis. Onze trainers volgen je voortgang, passen je programma aan als dat nodig is en zorgen ervoor dat je constant vooruitgang boekt.

Met jarenlange ervaring en expertise in de wereld van personal training kunnen we je helpen om op een veilige en effectieve manier te trainen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of wilt revalideren na een blessure: onze trainers hebben de kennis om je te begeleiden.

Waarom FitterVanafVandaag voor Personal Trainer in Amersfoort?

FitterVanafVandaag is ontstaan met één missie: gezonde gewoontes creëren die jou helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, ongeacht wat die doelen zijn. Sterker worden, beter presteren in je sport, strakkere spieren, lekkerder in je vel zitten, mobieler worden of een betere relatie met voeding ontwikkelen: we zijn er om jou te helpen. Met toewijding, begeleiding en de juiste tools ondersteunen wij al jarenlang mensen bij het behalen van hun doelen en het stellen van nieuwe doelen.

Iedereen heeft unieke doelen, en daarom is ook ieder personal training traject bij ons anders. Naast onze 1-op-1 sessies bieden wij krachttrainingprogramma’s op maat en voedingscoaching aan. Met de juiste aanpak en een flinke dosis energie, afgestemd op jouw behoeften, gaan we samen aan de slag om de beste versie van jezelf te creëren. Wat die beste versie van jezelf is? Dat bepalen we uiteraard ook samen.

Wat vinden sporters ervan?

Wat kun je verwachten van een Personal Trainer in Amersfoort?

Een personal trainer in Amersfoort is niet zomaar een fitnessinstructeur; het is jouw persoonlijke gids naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Wat kun je verwachten van onze personal trainers als je voor FitterVanafVandaag kiest?

Begeleiding die jou verder helpt

Onze personal trainers hebben ervaring met het begeleiden van mensen in hun fitnesstraject. Ze weten hoe ze je moeten uitdagen, motiveren en aanmoedigen. Ook hier is het geen kwestie van one size fits all. Waar de ene persoon liever wat harder wordt uitgedaagd om alles eruit te halen, heeft iemand anders juist baat bij een wat mildere, positieve aanmoediging. En waar de ene persoon vooral motivatie nodig heeft, heeft iemand anders weer behoefte aan uitleg en extra focus op een goede techniek en vorm. Kortom: wat werkt voor de één, werkt niet per se voor de ander. Onze personal trainers snappen dit en zijn in staat om jou te begeleiden op een manier die bij jou past.

Voedingsadvies passend bij je doelen

Naast een maatwerk training bieden onze personal trainers ook voedingsadvies. Zo kunnen we helpen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoontes die aansluiten bij jouw doelen. Met als doel dat je niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten de gewenste successen behaalt.

Verwacht geen standaard eetschema’s met beperkte opties per maaltijdmoment of een dieet wat niet (lang) is vol te houden. FitterVanafVandaag gelooft in het creëren van gewoontes (zowel qua voeding als fitness) die houdbaar zijn op de langere termijn.

Kies je voor voedingsadvies bij FitterVanafVandaag? Je krijgt dan exclusief toegang tot een voedingsapp waarbij je zelf een eetschema samenstelt op basis van jouw behoeften, wensen en allergieën. Met eten wat jij lekker vindt en genoeg variatie. Gezond afvallen of aankomen kan met de juiste aanpak nog steeds een feestje zijn.

Personal training op de Berg

Sporten op de Berg! De studio waar ik training geef is te vinden op de Berg in Amersfoort, gelegen op het iconische Eemklooster terrein op de Daam Fockemalaan 22.

Als jouw fitness coach in het Bergkwartier bied ik 1-op-1 en small group training aan. Van (kick)bokslessen tot krachttraining en combinaties hiervan. Voor mensen die hun fitheid op peil willen houden of serieus in voorbereiding zijn voor wedstrijden. Voor alle niveau’s en alle doelen is er een personal training aanpak die werkt en vol te houden is. Iemand die naast je staat, het denkgedeelte weghaalt en gewoon zegt wat je moet doen. Of je helpt en leert hoe je het moet doen. En je vooral naar dat volgende niveau tilt binnen en zelfs buiten de gym. Samen staan we sterker!

FitterVanafVandaag met personal training in Amersfoort

Uiteindelijk is het doel van een personal trainer om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Wat dat ook voor jou betekent. Of je nu wilt werken aan je fysieke kracht, uithoudingsvermogen, gezondheid of zelfvertrouwen, met de begeleiding van onze personal trainers in Amersfoort ben je op de juiste weg naar succes.

Vraag hier een gratis intakegesprek aan