Even voorstellen

It’s all in the name. Een mindset en een belofte. Of je nou wilt afvallen, meer spiermassa aanzetten of je goed voelen. Fit(ter) zijn is voor iedereen verschillend. Maar iedere vorm van fitheid is te behalen en met de juiste aanpak.

Met die mindset geloof ik dat je fitter, sterker en strakker in je dagelijks leven kan staan als je daar de juiste coaching bij krijgt. Wanneer je bereid bent commitment te tonen, je dagelijks leven aan te passen en open te staan voor begeleiding lukt dat. Door alleen al die knop om te zetten en vervolgens met iedere verbetering aan de slag te gaan, word jij zo dus FitterVanafVandaag!

Vanuit die visie maak ik het mijn missie om jou een betere gezondheid en fitness te beloven. Ik zorg er graag voor dat jouw dagelijkse keuzes hierop aansluiten en je hierbij helpen.

Met wereldtitels vanuit vechtsport, jaren ervaring met Personal Training en tientallen klanten die jou voorgingen bied ik twee vormen van coaching aan:

Als jouw Personal Trainer tijdens 1-op-1 sessies in Amersfoort of Barneveld. Of met voedingscoaching op maat waarbij ik jouw progressie structureel monitor, analyseer en bijstuur.

Het 6-stappen plan van FitterVanafVandaag:

  1. Ben je zelfbewust van je huidige levensstijl?
  2. Wat doe je nu qua training en/of beweging? Hoe zit jouw gemiddeld voedingspatroon eruit?
  3. Wat zijn de gevolgen van jouw gedrag? Eet je te veel of te weinig? Train je al goed of kan het nog beter?
  4. Hoe kan jij hier met mijn hulp verbetering in aanbrengen?
  5. Hoe behaal je (betere) vooruitgang met gewichtsverlies, krachttoename, zelfvertrouwen, geluk etc.?
  6. Wat voor coaching heb je nodig?

Fitter Vanaf Vandaag

Ontdek de mogelijkheden