Skip to main content

Fitter, sterker en strakker onder begeleiding

Zoek je een manier om je fitter te voelen, maar vind je het lastig om zelfstandig te sporten? Heb je specifieke fitness- of gezondheidsdoelen in gedachten en kun je wel wat professionele ondersteuning gebruiken? De personal trainers van FitterVanafVandaag helpen dagelijks mensen in Amersfoort en Barneveld met het behalen van hun doelen.

We richten ons volledig op jou en jouw individuele wensen. Wil je gewicht verliezen, spiermassa opbouwen of overall fitter worden? Met een persoonlijk trainingsschema, professionele begeleiding, flexibele trainingstijden en motiverende coaching helpen we je om jouw doelen te bereiken.

Is Personal Training iets voor jou?

Bij FitterVanafVandaag verwelkomen we iedereen, ongeacht je sportieve achtergrond of doelstellingen. Of je nu effectiever spieren wilt opbouwen, wilt afvallen, je algehele fitheid wilt verbeteren, of je vaardigheden in zelfverdedigingssporten wilt aanscherpen onder begeleiding van een expert; wij staan voor je klaar. 

Voor de beginnende sporter, hardwerkende ondernemer, familiemens en de ervaren sporter die naar een hoger niveau wilt. Van jong tot oud, man en vrouw.

Zo ziet personal training eruit bij FitterVanafVandaag

Kiezen voor personal training bij FitterVanafVandaag betekent kiezen voor een programma dat volledig op jou is afgestemd. Iedereen is namelijk anders en heeft andere doelen. Daarom kijken we goed naar wat jij nodig hebt. Alles om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf kan worden, hoe dat er ook uitziet. Zo ziet personal training er bij ons uit: 

  • Volledige aandacht tijdens individuele trainingssessies
  • Een persoonlijk trainingsplan, op maat gemaakt voor jouw lichaam en doelen
  • Meetbare resultaten binnen handbereik
  • Consistente begeleiding van dezelfde trainer
  • Trainen met zelfvertrouwen en een minimale kans op blessures
  • Continue monitoring van je voortgang en techniek
  • Geen zorgen meer over de juiste uitvoering van oefeningen
  • Geen eigen trainingsplannen meer nodig

Wat vinden sporters ervan?

Waarom kiezen voor Personal Training bij FitterVanafVandaag?

Onze missie is het creëren van gezonde gewoontes die jou helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Kies je voor personal training bij FitterVanafVandaag? Hier is wat je kunt verwachten:

Ervaren, gecertificeerde en op wetenschap-gebaseerde training

Onze trainers hebben jarenlange ervaring als coach. Daarnaast zijn al onze trainers opgeleid en/of gecertificeerd personal trainer. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben, vinden wij het belangrijk niet om alleen te leunen op ervaring met voorgaande sporters. Dankzij onze passie voor het vak vinden wij het belangrijk om ook op de hoogte te blijven van alle wetenschappelijke ontwikkelingen. Dat wil zeggen dat wij altijd bezig zijn met extra opleidingen volgen, certificeringen up-to-date houden en op de hoogte blijven van recente wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoeksinzichten. Met de komst van het internet en de hoeveelheid (online) coaches zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Wat is nou een mythe en wat is nou een feit?

Voor ons belangrijke redenen om dicht bij de waarheid te blijven en op de meest effectieve manier training, voeding en leefstijl te benaderen. Door dit simpel en praktisch over te brengen in combinatie met onze topsportmentaliteit kunnen wij zo effectief en resultaatgericht trainen, begeleiden en ondersteunen. 

Samen mijlpalen vieren

Mensen komen al jaren bij ons met verschillende wensen en we hebben hierdoor praktijkervaring met veel situaties. Het mooie hieraan is dat we door de jaren heen al veel verschillende mijlpalen vierden. 

Bijvoorbeeld wanneer iemand overtuigd raakt van zijn eigen kracht, fysiek en mentaal. Een ander die eindelijk succesvol afvalt. Weer iemand anders die als de beste versie van zichzelf aan een wedstrijd begint. Of die na een hardnekkige blessure pijnvrij door het leven gaat. En niet te vergeten: de cliënten die met twijfels bij ons komen door eerdere ervaringen, maar het vertrouwen en plezier terugvinden in personal training en zichzelf. 

Aan jezelf werken in een inspirerende omgeving

Onze faciliteiten bieden de perfecte setting voor zowel individuele sessies als kleine groepstrainingen. Met materialen en machines van een hoge kwaliteit, en met een breed scala aan mogelijkheden om aan jouw doelen te werken. 

Personal training: jouw pad naar succes

Bij FitterVanafVandaag krijg je één-op-één begeleiding van je eigen personal trainer. Dit betekent dat alle focus op jou ligt, waardoor je op jouw eigen tempo kunt trainen. We werken een persoonlijk trainingsschema uit dat rekening houdt met jouw sportieve ambities, mogelijkheden en je startpunt. Jouw trainer volgt je voortgang nauwgezet en begeleidt je op weg naar je doelen.

Persoonlijke plannen voor elk doel

Je ontvangt een op maat gemaakt trainingsplan, speciaal ontworpen voor jouw unieke situatie, niveau en doelen. Onze personal trainers luisteren naar jouw wensen en uitdagingen om een effectief en realistisch plan op te stellen dat je motiveert en uitdaagt.

Ieder zijn of haar doel is anders, en daarmee ook ieder personal training traject. Naast onze 1-op-1 sessies kan er gewerkt worden met programmering qua krachttraining en/of met voedingscoaching op maat. Met de juiste middelen en heleboel energie afgestemd op jouw behoeften gaan wij samen aan de slag om te werken aan de nieuwe beste versie van jezelf!

Kies voor FitterVanafVandaag

Iedereen kan vanaf vandaag starten met fitter worden. Kies voor FitterVanafVandaag voor jouw personal training en zet vandaag nog de stap naar een gezonder en fitter leven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en begin aan jouw reis naar persoonlijke groei en verbetering.

Klaar om je fitnessdoelen te bereiken met de ondersteuning van een personal trainer? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en zet de eerste stap naar een fittere versie van jezelf.

Locatie Amersfoort: Daam Fockemalaan 22, 3818 KG  Amersfoort
Locatie Barneveld: Anthonie Fokkerstraat 63D, 3772 MP Barneveld

Vrijblijvend contact opnemen om jouw situatie te bespreken