Skip to main content

Fitter, sterker en strakker onder begeleiding

Komt sporten er maar niet van en heb je een stok achter de deur nodig? Wil je je eigen fitness optimaliseren en maximale resultaten uit je training halen? Personal training is de meest effectieve tool om persoonsgerichte resultaten te behalen. Oefeningen, trainingsfrequentie, tijdstippen en persoonlijke coaching die passen bij jouw doelen en jouw portemonnee. Voor de beginnende sporter, hardwerkende ondernemer, familiemens en de ervaren sporter die naar een hoger niveau wilt. Van jong tot oud, man en vrouw.

Jouw personal trainer in Amersfoort

Aangenaam! Mijn naam is Kristan van Hierden. Sinds 2017 actief als personal trainer, maar mijn eerste training gaf ik al in 2011. Met jaren aan ervaring, tientallen tevreden cliënten en meerdere titels op Europees- en Wereldniveau Taekwon-Do weet ik wat er nodig is om jouw fitnessdromen realiteit te maken.

Dagelijks help ik mensen met hun sportdoelen. Dagelijks betekent fulltime maar ook dat ik als fitnesstrainer ‘the extra mile’ wil gaan. FitterVanafVandaag is ontstaan met de visie om ook buiten de trainingssessies met jouw coach gezonde gewoontes te creëren die je helpen met jouw gezondheidsdoelen. Wat het doel ook is. Of het nou sterker worden is, beter in je sport presteren, strakkere spieren krijgen, goed in je vel zitten, verbeterde mobiliteit/beweging krijgen of een betere relatie met eten ontwikkelen. Met hulp, begeleiding en de juiste middelen help ik mensen deze doelen te behalen. En vervolgens ook nieuwe doelen te stellen.

Ieder zijn of haar doel is anders, en daarmee ook ieder personal training traject. Naast onze 1-op-1 sessies kan er gewerkt worden met programmering qua krachttraining en/of met voedingscoaching op maat. Met de juiste middelen en heleboel energie afgestemd op jouw behoeften gaan wij samen aan de slag om te werken aan de nieuwe beste versie van jezelf!

Wat vinden sporters ervan?

Personal Training op de berg

Sporten op de Berg! De studio waar ik training geef is te vinden op de Berg in Amersfoort, gelegen op het iconische Eemklooster terrein op de Daam Fockemalaan 22.

Als jouw fitness coach in het Bergkwartier bied ik 1-op-1 en small group training aan. Van (kick)bokslessen tot krachttraining en combinaties hiervan. Voor mensen die hun fitheid op peil willen houden of serieus in voorbereiding zijn voor wedstrijden. Voor alle niveau’s en alle doelen is er een personal training aanpak die werkt en vol te houden is. Iemand die naast je staat, het denkgedeelte weghaalt en gewoon zegt wat je moet doen. Of je helpt en leert hoe je het moet doen. En je vooral naar dat volgende niveau tilt binnen en zelfs buiten de gym. Samen staan we sterker!

Vrijblijvend contact opnemen om jouw situatie te bespreken