Skip to main content

Franciska

Personal Training & Voedingscoaching

Via een vriendin ben ik bij Kristan terechtgekomen. Ik had nog nooit eerder krachttraining of personal training gedaan en wist nog niet goed wat ik ervan vond. Toen we begonnen met trainen was dat eerst één keer per week. Dat ging in het begin al redelijk, maar ik wilde nog meer spiermassa opbouwen. Daarom gingen wij al snel twee per week trainen in combinatie met voedingscoaching om het maximale eruit te halen.

Me-time in de sportschool

Hoewel je niet altijd zin hebt om te sporten, ben ik altijd blij als ik getraind heb. Soms ben je moe of voel je je niet helemaal lekker. Dat gevoel verdwijnt altijd na het trainen! Hij heeft een persoonlijke aanpak die voor mij heel fijn werkt. Kristan is altijd positief, creatief en vooral echt serieus bezig met wat je wilt bereiken. Ik zie het echt als me-time. Het geeft mij echt een extra steuntje in de rug om te kiezen voor begeleiding in zowel trainen als voeding. Hierdoor ben ik mij veel meer bewust van wat mijn eetkeuzes, energie, stress en slaap voor invloed hebben op mijn spieropbouw. Alle metingen die wij tussendoor doen geven ook een mooi overzicht van mijn resultaten en houden mij gemotiveerd om door te gaan.

Voedingscoaching voor meer spiermassa?

Ik vind het belangrijk dat mijn trainer goed naar mijn wensen luistert. Om zo goed mogelijk spiermassa op te bouwen besloten wij samen een voedingscoaching traject aan te gaan. Dat houdt in dat ik wekelijks een feedbackmoment krijg waarbij we de voortgang bekijken en eventueel dingen kunnen bijstellen. Überhaupt was de drempel om met Kristan te gaan werken erg laag en merkte ik met kleine aanpassingen al vaak op dezelfde dag resultaat. Kristan is steeds positief ingesteld en geeft goede terugkoppeling, ook als het bijvoorbeeld een weekje wat minder gaat of er een andere uitdaging is.

Zo leerde ik dat ik echt te weinig eiwitten op een dag at. Ik had een ongezonde leefstijl, en zat op het moment dat ik ermee begon niet zo goed in mijn vel. Dankzij de begeleiding in voeding ben ik beter gaan eten, heb ik meer ritme in mijn maaltijden, eet ik de benodigde hoeveelheid eiwitten, heb ik hierdoor weinig last van suikerdips en ik ben zowel mentaal als fysiek een stuk sterker geworden. Ik voel mijzelf veel energieker.

Personal Training ervaring?

Juist als ik mij wat minder voel en weer getraind heb, ben ik altijd blij dat ik ooit begonnen ben met personal training. Omdat ik altijd fysiek met Kristan afspreek, zeg ik nooit af en heb ik vanwege zijn kennis en kunde extra veel aan de sessies. Ik gun het mijzelf om het op deze manier te doen en merk zelf echt duidelijk resultaat. Daarnaast is het ook echt leuk dat mensen aan je (lichaam) zien dat je traint en dat opmerken.

Lees hier meer klantverhalen