Margé

Personal Training & Voedingscoaching

Ik train nu twee jaar met Kristan. In eerste instantie, omdat ik mijn houding wilde verbeteren en sterker wilde worden. Ik wist niets van krachttraining en alles was nieuw voor me. Ondertussen heb ik veel van geleerd op het gebied van trainen en voeding.⁣⁣⁣

Kristan helpt mij om relaxter naar mezelf te kijken, geduldiger te zijn ten opzichte van mezelf en blij te zijn met alle progressie. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om samen te trainen. Omdat ik op vaste momenten in de week sport en daar bij voorkeur niet van afwijk is dit een gewoonte geworden en dit levert mooie resultaten op.

Kasper

Personal Training

Fitter worden, het maximale uit mijzelf halen en een stok achter de deur hebben. Dat waren de hoofdredenen waarom ik ben gestart met personal training bij Kristan. Ik train nu twee jaar met Kristan. In eerste instantie, omdat ik mijn houding wilde verbeteren en sterker wilde worden. Mijn ervaring met krachttraining was nul maar inmiddels heb ik veel bijgeleerd. Zo ook op het gebied van voeding en een gezonde lifestyle in zijn geheel. 

Kristan helpt mij om relaxter naar mezelf te kijken, geduldiger te zijn ten opzichte van mezelf en blij te zijn met alle progressie. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om samen te trainen. Omdat ik op vaste momenten in de week sport en daar bij voorkeur niet van afwijk is dit een gewoonte geworden en levert dit mooie resultaten op.

Helen

Personal Training

Na mijn patella luxatie heb ik gerichte krachttraining gedaan bij Kristan. Hierdoor zijn mijn banden en spieren sterker geworden en heb ik hier erg veel profijt van in het dagelijks leven en in mijn werk als verzorgende.

Nu ligt mijn focus op 1-op-1 kickbokstraining. Door deze trainingen en met de hulp van Kristan voel ik mij weerbaarder, meer zelfverzekerd, heb ik meer energie en sta ik positief in het leven.

Elaine

Personal Training

Ik heb te maken met blijvend schouderletsel en heb meerdere fysio’s gehad waarbij ik ‘uitbehandeld’ was. Toch is het Kristan wel gelukt om progressie te boeken en mijn schouderfunctie te vergroten. Ook ben ik in het algemeen fitter en sterker geworden. Tijdens de trainingssessies houdt hij heel erg rekening met mijn mentale en lichamelijke gezondheid, maar zorgt hij ook dat ik leuke en pittige trainingen krijg. Echt een topcoach en aanrader!

Sven

Personal Training & Voedingscoaching

Kristan helpt mij nu al één jaar met het behalen van mijn doelstellingen op het gebied van sport en voeding. Als onwetende heb ik de wereld aan hem te danken. Ik heb geleerd geduld te hebben en realistische resultaten te verwachten. Daarnaast voel ik me nu ook echt thuis in de sportschool, ook als ik alleen train zonder Kristan. De stok achter de deur zorgt ervoor dat je elke week weer de stap zet richting jouw persoonlijk succes. Ook in moeilijke tijden. ‘Motivatie krijg je niet, motivatie creëer je!’